EnergieOpwekkersIcon

ENERGIE OPWEKKERS

MIDDELEN OM UW ENERGIEVERBRUIK TE REDUCEREN

GreenergizeCollage3

De volgende stap is om energie op een duurzame manier op te wekken. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om in eigen energie te voorzien, maar op den duur is het zelfs mogelijk om energie aan te bieden aan de leverancier.  De producten die hiervoor kunnen zorgen, noemen wij “energie-opwekkers”. Dat zijn producten die gebruik maken van wind, zon en waterenergie. Op dit moment hebben we ons geconcentreerd op zonne-energie, maar in de nabije toekomst kunnen we ook windmolens op klein formaat en waterpompen tot ons productportfolio rekenen.

Zonnepanelen

Wanneer u meer inzicht heeft gekregen in het energieverbruik, is de volgende stap om te kijken hoe u zo efficiënt mogelijk energie kunt gaan opwekken. Wij ondersteunen u in de juiste keuze zonnepanelen. Wij werken voornamelijk met zonnepanelen van LG, die 300 WP opleveren.

Daar houdt het uiteraard niet bij op. Wij werken met de hoogste kwaliteit omvormers die er op dit moment in de markt zijn. Deze omvormers zijn uitvoerig getest op lange levensduur, werken individueel per zonnepaneel en zijn erop gericht om de maximale energie uit uw zonnepaneel te halen. Door deze omvormers te plaatsen is het mogelijk om de energie te gebruiken, analyseren en controleren.

Vrijblijvende offerte?

De combinatie van onze betrokkenheid en het snel kunnen schakelen met verschillende leveranciers zorgt ervoor dat u altijd de beste prijs en kwaliteitsverhouding heeft m.b.t. de producten.

Offerte aanvragen

EnergiebespaardersIconENERGIE BESPAARDERS

MIDDELEN OM UW ENERGIEVERBRUIK TE REDUCEREN

EnergieOpwekkersIconENERGIE OPWEKKERS

MIDDELEN OM UW ENERGIEVERBRUIK TE REDUCEREN

Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had nooit gedacht dat het verschil, zowel financieel als in gebruiksvriendelijkheid, zo groot zou zijn.
Bakkerij Rijngoos, Etten-Leur
Ik had voorheen verlichting die nogal geel was. Door led heb ik nu niet alleen een goede investering gedaan m.b.t besparing, de winkel heeft ook een frisse en moderne uitstraling gekregen.
Raijmond Dolphijn, Profile de Fietsspecialist