EnergiebespaardersIcon

ENERGIE BESPAARDERS

MIDDELEN OM UW ENERGIEVERBRUIK TE REDUCEREN

GreenergizeCollage2

In het proces om zelfvoorzienend te zijn is het belangrijk om eerst te kijken waaruit de energiekosten bestaan. Bij ieder bedrijf zijn er een aantal standaard zaken waarop bespaard kan worden. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, isolatie, maar ook de toevoer van warm water en warmte terugwinning. Wij noemen dit soort producten “energie-bespaarders”. Op dit moment zijn we nog geconcentreerd op LED- verlichting en raamfolie, maar in de nabije toekomst kunnen we ook zonneboilers en groene daken tot ons product portfolio rekenen.

Door het verbruik van energie zoveel mogelijk terug te dringen en lage energietarieven te regelen bij de leverancier, creëren we een win-win situatie

LED-verlichting

Goede verlichting is belangrijk. Het ziet er niet alleen mooi uit, het heeft ook direct effect op koopgedrag, of hoe de werknemer zich voelt. Het komt regelmatig voor dat mensen gezondheidsklachten ontwikkelen op de werkvloer en verlichting kan daar een grote rol in spelen. Gelukkig hebben we lichtspecialisten in dienst die samen met u kunnen kijken naar de meest geschikte verlichting. We stellen samen met u een plan op en kijken daarbij wat het beste in uw budget past. Uiteraard is alles wat wij aanbieden LED, de mogelijkheden daarvan zijn eindeloos, dat laten we u graag zien.

Binnen LED verlichting zijn we werkzaam binnen verschillende segmenten

Raamfolie

Een ideaal binnenklimaat ontstaat niet zomaar. Naast goede verlichting, verse lucht aan-en afvoer, is o.a de juiste temperatuur belangrijk. Dat er veel temperatuur schommelingen zijn, daar staat niet iedereen altijd bij stil. En dat die schommelingen er ook voor zorgen dat er ineffectief met energie wordt omgegaan, doordat er airco en verwarming gebruikt worden, dat ziet u vaak terug in de kosten.

Raamfolie kan daarin een goede oplossing bieden. Het heeft een warmte isolerende werking in de winter en een  hitte werende functie in de zomer. Dit zijn slechts een paar van de vele mogelijkheden die raamfolie kan bieden. Onze raamfolie specialisten laten u graag alle mogelijkheden zien.

  • Zon- en Warmtewering
  • Energiebesparing
  • UV wering
  • Beveiliging
  • Lichtfiltering
  • Privacy
  • Design
  • Anti Inbraak

Vrijblijvende offerte?

De combinatie van onze betrokkenheid en het snel kunnen schakelen met verschillende leveranciers zorgt ervoor dat u altijd de beste prijs en kwaliteitsverhouding heeft m.b.t. de producten.

Offerte aanvragen

EnergiebespaardersIconENERGIE BESPAARDERS

MIDDELEN OM UW ENERGIEVERBRUIK TE REDUCEREN

EnergieOpwekkersIconENERGIE OPWEKKERS

MIDDELEN OM UW ENERGIEVERBRUIK TE REDUCEREN

Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had nooit gedacht dat het verschil, zowel financieel als in gebruiksvriendelijkheid, zo groot zou zijn.
Bakkerij Rijngoos, Etten-Leur
Ik had voorheen verlichting die nogal geel was. Door led heb ik nu niet alleen een goede investering gedaan m.b.t besparing, de winkel heeft ook een frisse en moderne uitstraling gekregen.
Raijmond Dolphijn, Profile de Fietsspecialist