Slagerij Verlichting

Verse producten zijn niet vers als de klant denkt dat ze dat niet zijn! Onze slagerij verlichting met speciale lichtkleuren garanderen dat het vlees er geweldig uitziet, altijd en overal, eenvoudig en effectief.

Met slagerij verlichting krijgt uw slagerij een betere uitstraling.

Vlees zal er altijd weer vers uitzien – in elke omgeving – dit heeft ook een omzet verhogende werking. De natuurlijke kleuren van vlees worden benadrukt.

Altijd de juiste vleeslamp beschikbaar met de speciale licht kleur voor uw situatie. Samen met u kijken onze lichtspecialisten naar de beste oplossing ter plaatse.

Meer dan 100 slagerijen in Nederland gingen u voor, dus neem een kijkje bij de slagerij bij u in de buurt welke ons al heeft ingeschakeld voor de mooiste slagerij verlichting. Informeer even bij ons welke dat zijn.

Oude gaslampen

Heeft u nog de oude gaslampen van Baro in de winkel? deze verlichting heeft een hoog energieverbruik en geeft veel warmte af. Deze lampen kunnen we vaak eenvoudig vervangen voor vleeslampen met een led module, zodat u niets hoeft te veranderen in het interieur van uw slagerij.

Onze lichtspecialisten meten de verlichting bij u op in de slagerij, zodat we dit voor u op maat kunnen maken.

We kijken dan ook welke kleuren u gebruikt in het interieur in de slagerij, zodat het armatuur van de vleeslamp hier mooi bij aansluit.

LED Vleeslampen

Verlichting in slagerijen is de laatste jaren grotendeels vervangen voor LED vleeslampen. Dit heeft behoorlijk wat voordelen voor de slagerij:

  • De LED vleeslampen gaan langer mee dan de oude gaslampen.
  • De LED vleeslampen gebruiken minder energie, zodat uw energiekosten minder worden.
  • De LED vleeslampen komen in aanmerking voor de KIA, zodat u extra kunt afschrijven.
  • De LED vleeslampen geven minder warmte af zodat uw airco en of koeling minder hard hoeft te werken.
  • U krijgt op de LED vleeslampen 5 jaar garantie.

Greenergize voor al uw vleeslampen.

Laat uw klanten ervaren hoe vers uw vlees er uit kan zien.